SPA SUITE DOBRNA ****

Podnaslov

Vaše popolno SPA doživetje za razvajanje telesa in duha

Zasebni SPA apartmaji v objemu zelene narave samo za vas in vašo popolno sprostitev. Turška savna, razvajanje v termalni vodi v obliki kopeli ali prhe…

Sobe

SPA Suite Dobrna

Z veliko mero skrbnosti in inovativnosti zasnovani Spa Suite Dobrna **** apartmaji predstavljajo vrhunec udobja, prestiža in elegance bivanja. Vsak apartma ima lasten spa s turško savno, prho termalni dež ter zunanjo leseno kad z naravno termalno vodo, ki priteče neposredno iz termalnega vrelca.

Termalna voda je tisti dragoceni element, ki se zliva skozi celoten ambient in daje apartmajem Spa Suite Dobrna njihovo bit. Stik telesa z naravno termalno vodo, ki se zgodi ob sproščujoči kopeli ali poživljajoči prhi, vzpostavlja ravnovesje med telesom in duhom. 
Osrednjo sporočilnost pomena vode za življenje lično zaokrožijo grafike umetnika Doriana Španzla, ki krasijo prostore vseh šestih apartmajev.

Prav posebno zgodbo piše tudi preteklost apartmajev Spa Suite Dobrna, saj njihova izgradnja sega v drugo polovico 19. stoletja, ko so služili kot pomožna stavba takratni Gosposki hiši, hotelu za najeminentnejšo gospodo.

Prenovljeni apartmaji zajemajo dnevni prostor, dve spalnici s kopalnico ter zasebni spa s teraso. S svojo inovativno opremo, kot je pametna televizija, ozvočenje z bluetooth zvočnikom, brezžična polnilna postaja za telefon, japonska toaleta, mini bar in vinska vitrina, zagotavljajo popolno komfortnost bivanja. 

Ali obstaja kaj boljšega od vroče termalne kopeli pod zvezdnatim nebom ali za dobro jutro prha s termalnim dežjem, da se sprostite in osvobodite od vsakodnevnega stresa?
 

REZERVIRAJTE ZDAJ
Povpraševanje