Rehabilitacijsko - negovalni oddelek

V popolni skrbi za najranljivejše goste

V skrbi za zdravje in udobje najranljivejših gostov smo razširili rehabilitacijsko - negovalni oddelek z dodatnimi 23 sodobnimi, nadstandardnimi sobami.

REHABILITACIJSKO - NEGOVALNI ODDELEK

OBISKI IN INFORMACIJE NA REHABILITACIJSKO - NEGOVALNEM ODDELKU

Od 10.11.2021 velja splošna omejitev obiskov na rehabilitacijsko-negovalnem oddelku.

Informacije za rehabilitacijsko – negovalni oddelek na telefonski številki 051 329 250 so možne od 09.30 do 12.30 in od 13.30 do 14.30.

V  želji ponuditi sodobno, udobno in prijazno namestitev, smo rehabilitacijsko - negovalni oddelek razširili z dosedanjih 66 na 89 ležišč, z dodatnimi 23 sodobnimi, nadstandardnimi sobami. Tri sobe omogočajo namestitev svojca, dvajset sob pa je namenjenih bivanju enega pacienta za največjo mera zasebnosti in udobja. 

Vse nadstandardne sobe so opremljene s televizijo in z Wi-Fi dostopom. Bolniške postelje so prilagodljive po višini in omogočajo nastavitev hrbtnega in nožnega dela. Nočna omarica obsega tudi minibar. Ostalo sobno pohištvo je skrbno načrtovano in izdelano po meri. Kopalnica, ki obsega toaleto ter odprto tuš kabino, je opremljena s pripomočki za težje gibljive, prav tako je zagotovljeno tuširanje in kopanje nepokretnih oseb.

Za paciente, ki potrebujejo posebno dietno prehrano, ponujamo s strani dietetika pripravljene jedilnike.
Ker je priprava pacientov na vrnitev v vsakdanje življenje velikega pomena, načrtujemo tudi razširitev delovne terapije na področje kuhinjskih opravil. 
Bolnikom po možganski kapi, ki trpijo za govorno jezikovno motnjo, nudimo tudi logopedsko obravnavo.

Z vrhunsko ekipo strokovnjakov iz različnih vej medicinske znanosti nudimo najbolj celovito zdravstveno oskrbo za en cilj: čim uspešnejše okrevanje vaših najdražjih.