Udobnost bivanja v srcu narave

Zdravilišče Dobrna zaradi svojih naselbinskih, krajinskih in stavbnih značilnosti varujemo kot naselbinsko dediščino. Poleg virov zdravilne termalne vode, do bili zavetna lega pod vznožjem paškega hribovja, blago podnebje in bujna vegetacija, odločilni dejavniki za razcvet zdravilišča.

Zasebni SPA apartmaji v objemu zelene narave samo za vas in vašo popolno sprostitev. Razvajanje v ogrevani zunanji termalni kopeli, turška savna in termalna prha.

Nekoč Gosposka hiša, tudi Šenoa. Leta 1862 pozidana stavba je skozi desetletja gostila eminentno gospodo, ki je prihajala v zdravilišče Dobrna od daleč naokoli. V letu 2020 je ponovno odprla svoja vrata, obnovljen kot butični hotel, ki nudi udobje bivanja v trinajstih ekskluzivnih Superior, Deluxe in Premium sobah.

Hotel Vita se nahaja ob samem vstopu v kompleks zdravilišča. Pod eno streho združuje ponudbo bivanja, wellnessa, zdravstva in kulinarike in dogodkov. V času vašega oddiha vas bo navduševala čudovita okolica, energijsko poln zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepote kraja in njegove okolice.

Vila Higiea je bila v letu 2020 v celoti obnovljena in poleg moderno opremljenih hotelskih sob ponuja tudi prijetno zunanjo teraso. V hotelu Vila Higiea se nahaja tudi poročna dvorana, v kletni etaži vile pa je restavracija Steak & Burger Dobrna s ponudbo slastnih hamburgerjev in vrhunskih zrezkov. Udobnost bivanja dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. Tukaj boste umirili misli in obnovili dobro počutje.

Zadnja velika reprezentančna stavba, ki so jo pozidali v zlati dobi zdraviliškega razcveta leta 1872, je po svojih, za tisti čas značilnih karakteristikah dobila ime Schweizerhof – Švicarija. Bil je eden lepših v Avstro-Ogrskem cesarstvu in ponos štajerske dežele. Prenovljen in v svoji novi podobi je marca 2023 odprl svoja vrata.