Zdravje je naše vodilo

V okviru zdravilišča deluje diagnostično - rehabilitacijski center, v katerem sodelujemo z vodilnimi strokovnjaki na področjih ginekologije, urologije, nevrologije, ortopedije, psihoterapije, revmatologije in logopedije. Z visoko strokovno izobraženim kadrom nudimo rehabilitacijske postopke in specialne obravnave, ki jih združujemo z uporabo naravnih zdravilnih dejavnikov.

RecoveriX Dobrna je namenjen predvsem bolnikom, ki so napoteni v procesu rehabilitacije na zdraviliško zdravljenje in bivajo v termah ter tistim, ki prihajajo zgolj dnevno na obnovitvene terapije.

V naših ambulantah smo poskrbeli, da s sodobno tehnologijo in vrhunskim znanjem, bodo preiskave čim manj invazivne in z najnovejšo sodobno opremo, najkakovostnejše. Saj bo le tako, končna diagnoza natančnejša in nadaljnje zdravljenje učinkovitejše.

Uporaba zdravilnih dejavnikov in najsodobnejših medicinskih postopkov, nam omogoča zdravljenje širokega nabora obolenj, stanj in poškodb.

V Termah Dobrna imamo tri naravne zdravilne dejavnike, priznane s strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije: termalna voda, fango in šota. Že stoletja jih s pridom izkoriščamo v obliki terapij in tretmajev, za izboljšanje zdravja in počutja.

V Centru zdravja Dobrna Medical, smo za vas zbrali odlično, vrhunsko ekipo zdravnikov, fizioterapevtov, medicinskih sester in zdravstvenih administratorjev. Zdravimo v sožitju narave in sodobne medicine, s poudarkom na individualnem pristopu. Lahko nam zaupate v roke svoje zdravje.

Zdraviliško zdravljenje odobri imenovani zdravnik Zavoda za zdravstveno zavarovanje na osnovi predloga osebnega zdravnika zavarovanca ali zdravnika, ki zavarovano osebo zdravi v bolnišnici.

V Centru zdravja Dobrne deluje vrhunska fizioterapija, poznana in priznana zaradi osebnega pristopa in celostne obravnave.

V Centru zdravja Dobrna Medical zagotavljamo uspeh s strokovno usposobljeno ekipo specialistov in fizioterapevtov, ki vam bodo preko kompleksnih procesov zdravljenja, omogočili najoptimalnejšo vključitev v družbeno življenje in delo.

V ambulanti splošnega dispanzerja za žene s koncesijo, pod vodstvom Šket Petre, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, opravljamo preventivne ginekološke preglede, diagnosticiranje in zdravljenje vseh ginekoloških obolenj in vodenje nosečnosti od začetka do konca.

Skrb za zdravje in iskanje prvih napovedovalcev bolezni ter zdravo življenje počasi prihaja v zavest ljudi. Preventivne preglede v zdravstvenih ustanovah je, zaradi prezasedenosti, težko opraviti, tako smo možnost le-teh ponudili v Termah Dobrna.