Razkošje pristnih okusov

Prisegamo na pristno, slovensko in tradicionalno gostinsko ponudbo.
Obljubimo, da vaših brbončic ne bomo razočarali.

Bogat nabor okusnih izbranih jedi, h katerim bomo postregli najkakovostnejša slovenska vina, vas bo navdušil. Eleganten ambient Restavracije Vita in čudovit pogled na lepote kraja, zelenje bližnjih gozdov pa vas bodo popeljali v svet druženja in kulinaričnega uživanja.

Za sladka razvajanja lahko v Restavraciji in kavarni Vita izberete dnevno sveže sladice in torte, ki jih pripravljamo sami. Sladice odlikuje izjemna kvaliteta skrbno izbranih sestavin, svežina in lahkotnost okusov. Po njih smo znani daleč na okoli. Tortice lahko naročite tudi za razna praznovanja.

Za slavnostne večerje in kosila za praznovanja, kot so obletnice, birme, obhajila, nam lahko prepustite celostno organizacijo. Z odlično kulinariko in gostinskimi storitvami bomo vaš dogodek spremenili v kulinarično dogodivščino, o kateri se bo še dolgo govorilo.

Da bi bodoča mladoporočenca najlepši dan preživela kar se da sproščeno, smo v Termah Dobrna z njima od prve ideje do zadnje minute poročnega dne. Z večletnimi izkušnjami in bogato tradicijo priprave poročnih slavij, ne bo nič prepuščeno naključju.

Organizacija seminarja ali posebnega družabnega dogodka zahteva poseben pristop, znanje, primerno okolje, sodobne opremljene predavalnice in ponudbo dodatnih storitev, ki udeležence motivirajo in sprostijo. Pokazali vam bomo, kako združiti koristno s prijetnim.

Z bogato zgodovino zdravilišča se prepleta tudi naša kulinarična zgodba. Za praznovanja smo tako pripravili posebno Bakhusovo pojedino – zabavo kot so jo poznali Stari Rimljani. Dogodek je pravo doživetje, saj gostje, oblečeni v rimske toge in okronani z lovorovim vencem, uživajo v kulinaričnih dobrotah kar z golimi rokami.