27. Junij 2024 —
Blog

Psom prijazni – na oddih s štirinožnim prijateljem

Pri nas dopustuje tudi vaš kuža


Se odpravljate na oddih in ne veste, kje je dobrodošel tudi vaš kosmatinec? Lastniki kužkov se pogosto srečujejo z vprašanjem ali lahko pripeljejo svoje ljubljenčke s seboj na dopust.

Ne skrbite. V Termah Dobrna so kužki dobrodošli. Zato vabljeni, da odkrijete popolno kombinacijo oddiha in pustolovščine za ljubitelje kužkov. Pripeljite svoje kosmate prijatelje na nepozaben dopust, poln radosti in skupnih trenutkov.

Preverite aktualno ponudbo PAKETOV BIVANJA.

V KATERIH HOTELIH LAHKO BIVA VAŠ KUŽA?

Vaš štirinožni prijatelj bo lahko skupaj z vami bival v:

  • Hotelu Švicarija 4*, ki se nahaja v neposredni bližini parka in gozdne trim steze, idealne za sprehode
  • ali v apartmajih Spa Suite Dobrna 4*, kjer bodo kužki imeli še posebej veliko prostora, lastnikom pa ponujajo edinstveno kombinacijo in doživetje udobja v zasebnem spa- ju. Vsak apartma ima lasten spa s turško savno in zunanjo leseno kadjo s termalno vodo s temperaturo 35 °C.

Na voljo so inovativno opremljene sobe, v katerih se bodo udobno namestili vaši štirinožci - čaka jih mehka in prijetna posteljica ter posodica za vodo in hrano, vi pa se boste lahko brezskrbno razvajali v termalnih vrelcih in savnah.

PAKET DOBRODOŠLICE

Vaši kužki bodo nadvse zadovoljni ob prihodu v sobo, saj jih tam poleg skrbno pripravljenega kotička s posteljico, posodicami za hrano in vodo čaka še posebno presenečenje - paket priboljškov.

AKTIVNO SKOZI DAN

Destinacija ponuja vrsto možnosti za sprehode v naravi, svež zrak pa bo blagodejno vplival na vas in vaše ljubljenčke.
Po gozdu nad zdraviliškim parkom je speljana trim steza, ki vas popelje na štirideset minut trajajoč rekreativni sprehod, z dvajsetimi postajališči za usmerjeno vadbo, ki je razdeljena na tri dele: ogrevanje in razgibavanje, intenzivnejša vadba ter sprostitev. Na stezi se umirite ter se posvetite vsaki točki posebej. Globoko dihajte in se prepustite pomirjujočemu utripu gozda. Priporoča se jutranji obisk steze, najboljše še pred zajtrkom ali popoldanski, po kosilu.
Pokrajina, ki se prepleta s številnimi peš potmi nudi priložnost za raziskovanje okolice term z vašim kužkom.

Podajte se:

  • po Anini poti do naravne znamenitosti Dobrne - jame Ledenica (Bierkeller)
  • po Loški poti v dolino mlinov s 450 let starim ohranjenim Volkovim mlinom
  • do domačije Lamperček, kjer lahko opazujete več kot sto glavo množico jelenov, muflonov in damjakov.


Za aktiven oddih je lastnikom na voljo tudi igranje tenisa, izposoja električnih koles in električnih vozil za panoramske vožnje, ki so pravo doživetje.

STE POZABILI NJEGOVO NAJLJUBŠO IGRAČKO?

Če boste na vašem dopustu potrebovali za vašega kosmatinca priboljške ali opremo, smo poskrbeli tudi za to. V naši hotelski trgovini, ki se nahaja v Hotelu Vita so vam na voljo: različni priboljški, hrana in briketi, igračke, pripomočki za nego in povodci.

Želimo, da je bivanje pri nas popolno doživetje tako za vas kot vašega ljubljenčka. Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nepozabne trenutke z vašim hišnim ljubljenčkom med oddihom v Termah Dobrna.

KAKO UREDITE REZERVACIJO?

Vaše razvajanje s štirinožnim prijateljem rezervirajte preko spletne strani Term Dobrna www.terme-dobrna.si, pišite na info@terme-dobrna.si ali pokličite na številko 03 78 08 110. Ob rezervaciji navedite, da bo z vami bival tudi kuža.

KAJ PA PRAVILA?

Kot povsod tudi pri nas želimo, da skupaj z vašim kužkom upoštevate pravila. Hišni red za bivanje kužkov najdete tukaj.