Priznanje TGZS
14. Oktober 2021 —
Novice

Prejeli smo priznanja Turistično gostinske zbornice Slovenije

Na 68. Gostinsko turističnem zboru je Zbornica podelila priznanja zaslužnim posameznikom, ki so s svojim delom prispevali k uspešnosti in kakovosti svojih podjetij. Poleg tega so priznanja prejela podjetja za nove investicije v turizmu ter za obletnice delovanja.

Priznanje gostinskim, hotelirskim in turističnim podjetjem, organizacijam in izobraževalnim institucijam, za investicije, pestrost ponudbe in dvig kakovosti storitve ter za oblikovanje inovativnih turističnih produktov je prijel Boutique Hotel Dobrna ****

Zgodba hotela se je pričela že leta 1862, prenovili pa so ga v letu 2020. Pri obnovi so obdržali arhitekturne elemente spomeniško zaščitene stavbe. Še tako prefinjenim okusom so na voljo Superior, Deluxe in Premium sobe. Jeseni 2020 pa so investirali v nastanek šestih apartmajev Spa Suite Dobrna. Vsak apartma ima lasten SPA s turško savno, prho termalni dež ter zunanjo leseno kad z naravno termalno vodo, ki priteče neposredno iz termalnega vrelca.

Priznanje zaposlenim v gostinstvu, hotelirstvu in turizmu je prijel prim. mag. Branko Šibanc, dr. med., spec. infektolog

Primarij se je kolektivu Term Dobrna pridružil junija 2019. Poleg vodstvene funkcije je prevzel tudi pobudo za razvoj in izvajanje inovativnih butičnih zdravstvenih programov, v katerih je prevzel tudi ključno gonilno vlogo. S svojim prispevkom na področju razvoja novih edinstvenih programov kot so Borelioza, Motnje spanca, Post Covid-19 rehabilitacija,… je bistveno prispeval k uspešnemu poslovanju in razvoju Term Dobrna.

(foto: KRAFTART)