16. Marec 2020 —
Obvestila

Spoštovani obiskovalci in gostje Term Dobrna,

Terme Dobrna s svojim delovanjem že stoletja uspešno skrbimo za zdravje in odlično počutje tako naših gostov, kot tudi zaposlenih.  
V luči našega poslanstva ter na podlagi ukrepov in priporočil s strani pristojnih inštitucij smo se odločili, da z dnem 16. 3. do nadaljnjega zapiramo večji del kompleksa Term Dobrna.

V tem času delujeta le:

  • rehabilitacijsko negovalni oddelek za nadaljevanja bolnišničnega zdravljenja in
  • dispanzer za ženske, ki opravlja le nujne preglede in preglede nosečnic. Več informacij o delovanju in navodila najdete tukaj.

Informacijo o nadaljevanju ambulantne fizioterapije, sprejemanju delovnih nalogov in datumih terapij najdete tukaj.

Čas začasnega zaprtja bomo namenili rednim vzdrževalnim delom, s katerimi bomo poskrbeli za dodaten dvig kakovosti storitev in s tem tudi zadovoljstva gostov, ob ponovnem odprtju.

Verjamemo in želimo si, da se nam bo s skrbnim in odgovornim ravnanjem do svojega zdravja in zdravja drugih, uspelo kmalu ponovno srečati. Takrat bo brezskrben in sproščujoč oddih, v kraju z več kot 600-letno tradicijo, prav zagotovo vsakomur dobro del.

Do ponovnega snidenja vas vabimo, da nam sledite na socialnih omrežjih Facebook in Instagram ter naši spletni strani, kjer vas bomo sproti obveščali o spremembah.

Ostanite zdravi.

Terme Dobrna d.d.