Pozdravljeni ljubitelji hišnih ljubljenčkov!

V tem času imate priložnost, da svojega kosmatinca pripeljete skupaj z vami na vaše popolno razvajanje, saj velja prav posebna ponudba v Hotelu Švicarija in Spa Suite Dobrna.

Kaj prinaša Zimska akcija?

V obeh časovnih obdobjih, ki jih obsega naša čarobna Zimska Akcija, imajo hišni ljubljenčki (kužki) čudovito možnost bivati BREZPLAČNO! Vaši najboljši prijatelj bo deležen udobja bivanja brez dodatnih stroškov.

Kateri programi so zajeti v akciji?

Ne glede na to, ali se odločite za razvajanje v Hotelu Švicarija ali pa se prepustite sprostitvi v apartmajih Spa Suite Dobrna, lahko svojega kužka pripeljete s seboj popolnoma BREZPLAČNO! Brezplačni bonus za vašega hišnega ljubljenčka (kužka) velja za VSE PAKETE v terminu bivanja od 13. 11. 2023 do 29. 12. 2023 in od 01. 01. 2024 do 16. 02. 2024. 

Izpostavljamo SPA RAZVAJANJE in SPA ODDIH v enem izmed šestih ekskluzivnih apartmajev Spa Suite Dobrna, ki ponujajo edinstveno kombinacijo udobja in zasebnosti z zasebnim spa doživetjem. 
Izkoristite priložnost za popolno razvajanje in doživite brezčasno sprostitev v našem prenovljenem Hotelu Švicarija. Rezervirajte PREMIUM WELLNESS, kjer vam zagotavljamo neomejen vstop v Sauna SPA in fitnes ter neomejeno razvajanje v termalnih bazenih hotela Vita.

Želimo, da je vaše bivanje pri nas popolno doživetje tako za vas kot vašega ljubljenčka. Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nepozabne trenutke z vašim hišnim ljubljenčkom med oddihom v Termah Dobrna.