Pogostitve in zaključki

Zabave, praznovanja in vrhunske kulinarične storitve

Zabave ob koncu leta so odlična priložnost, da se posvetimo sproščenemu pogovoru in se povežemo s sodelavci, zaposlenimi in poslovnimi partnerji. Nazdravite preteklim in novim izzivom v sproščenem ambientu, ob odlični kulinariki.

DOŽIVETJE IN POL

S celostno organizacijo planiranja zabav in praznovanj ter vrhunskimi kulinaričnimi storitvami, bomo iz vašega dogodka naredili dogodivščino, o kateri se bo še dolgo govorilo.

 

 

Restavracija in kavarna Vita    

Restavracija in kavarna Vita se nahaja v pritličju Hotela Vita. Eleganten ambient v hotelu Vita in čudovit pogled na lepote kraja, zelenje bližnjih gozdov vas bodo popeljali v svet druženja in kulinaričnega uživanja. Za sladka razvajanja lahko izberete dnevno sveže sladice, torte, ki jih pripravljamo sami.

Restavracija Kamin    

La carte ponudba je na voljo v restavraciji Kamin v hotelu Vita (I. nadstropje). Namenjena je individualnim obiskom, kulinariki v dvoje in manjšim skupinskim zabavam. Klubsko vzdušje pa je idealno za poslovne sestanke in dogodke ter različna osebna slavja.

Poročna dvorana v Zdraviliškem domu    

Od vseh prostorov za izvedbo poročnega slavja najbolj izstopa čudovita dvorana Zdraviliškega doma, ki sprejme do 125 oseb. Okopana v cvetju ali soju sveč tvori skupaj z Modrim salonom in letno teraso nepozabno ozadje za pripoved vaše poročne zgodbe.

Restavracija Zdraviliški dom    

Restavracija Hotel Vita    

Informacije

REZERVACIJE IN KONTAKT

ponedeljek – petek : 08.00 – 16.00

T: 03 78 08 110 
E: info@terme-dobrna.si