Brezskrbne zabave in druženja

V kolikor načrtujete kakšen poseben dogodek ali poslovno srečanje, vam lahko ponudimo celostne rešitve - od prostora do pogostitve z vrhunsko kulinariko.

Da bi bodoča mladoporočenca najlepši dan preživela kar se da sproščeno, smo v Termah Dobrna z njima od prve ideje do zadnje minute poročnega dne. Z večletnimi izkušnjami in bogato tradicijo priprave poročnih slavij, ne bo nič prepuščeno naključju.

Organizacija seminarja ali posebnega družabnega dogodka zahteva poseben pristop, znanje, primerno okolje, sodobne opremljene predavalnice in ponudbo dodatnih storitev, ki udeležence motivirajo in sprostijo. Pokazali vam bomo, kako združiti koristno s prijetnim.

Za slavnostne večerje in kosila za praznovanja, kot so obletnice, birme, obhajila, nam lahko prepustite celostno organizacijo. Z odlično kulinariko in gostinskimi storitvami bomo vaš dogodek spremenili v kulinarično dogodivščino, o kateri se bo še dolgo govorilo.

Zabave ob koncu leta so odlična priložnost, da se posvetimo sproščenemu pogovoru in se povežemo s sodelavci, zaposlenimi in poslovnimi partnerji. Nazdravite preteklim in novim izzivom v sproščenem ambientu, ob odlični kulinariki.